Komma igång med direktintegration

Ändrad den Thu, 08 Feb 2024 vid 09:21 AM

För att komma i gång med direktintegrationen mellan Wisentic och ditt DMS-system (t.ex. Kobra), följ dessa enkla steg:

1. Kontakta oss: För att inleda processen, vänligen skicka ett e-postmeddelande till oss på support@wisentic.com eller skicka in ett ärende via knappen högst upp till höger.
  2. Nödvändig information: Vid begäran om direktintegration, inkludera följande uppgifter:
    • Kontaktuppgifter för ansvarig beställare av tjänsten, inklusive namn och telefonnummer. Observera att denna person måste ha läst och accepterat våra Allmänna Villkor.
    • Om ni använder Kobra som DMS-system, inkludera samtliga Kobra ID:n för de driftställen som önskar använda direktintegrationen. Varje Kobra ID består av en bolagskod och avdelningskod.
    • Information om den organisation som kommer att faktureras, inklusive:

- Företagsnamn

- Organisationsnummer

- Fysisk adress

- E-postadress dit fakturor ska skickas

- Referens som ska anges på fakturorna.

1. Använd Wisentic Glass App: När direktintegrationen är på plats, kan ni enkelt börja skicka bilder via Wisentic Glass App. En detaljerad manual finns tillgänglig nedan.

För att aktivera Wisentic Glass App, kommer ni att erhålla en aktiveringskod. Denna kod kommer att skickas till er via mail.

Vi ser fram emot att underlätta er skadehantering och står till ert förfogande om ni har några frågor längs vägen.